Національна школа суддів України

Національна школа суддів України у європейській сім’ї суддівської освіти

15 червня 2018 року Генеральна Асамблея Європейської мережі суддівської освіти (European Judicial Training Network) проголосувала за надання  Національній школі суддів України статусу спостерігача Мережі.

Це – визнання зусиль та результатів прогресу, досягнутого суддівською освітою в Україні. Асоційоване членство у Європейській мережі суддівської освіти  свідчить про те, що вектор розвитку Національної школи суддів України співпадає з європейськими стандартами.

Європейська мережа  суддівської освіти є основною платформою для просування підготовки та обміну знаннями представників європейської судової системи. EJTN представляє інтереси понад 120 000 європейських суддів, прокурорів та тренерів з числа суддів та прокурорів  по всій Європі.

 Участь у Генеральній Асамблеї Європейської мережі суддівської освіти бере ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук. У своєму виступі ректор ознайомив іноземних колег із напрямками діяльності Школи, зосередивши увагу на системі підготовки кандидатів на посаду судді та діючих суддів в Україні, у відповідності до концепції національних стандартів суддівської освіти.

 Вітаємо колектив Національної школи суддів України, суддів-викладачів та суддів із цією подією. Це наше спільне досягнення!